Auto Fundal off road max Sugestii și sfaturi

Poate un SUV să meargă pe teren off-road?

În mod uzual, SUV-urile au capabilități off-road, cum ar fi șasiul înălțat și scuturi dure care protejează împotriva condițiilor de pe terenurile accidentate.

Sfaturi și recomandări anvelope pentru autoturisme, SUV-uri și utilitare
Auto Edito can suvs offroad in page max Sugestii și sfaturi

Modelele tradiționale precum Toyota Land Cruiser se bazează pe șasiul tip „scară”. Totuși, crossoverele SUV, cum ar fi Citroen C3 Aircross, sunt potrivite mai mult pentru deplasarea pe șosele. Acestea fiind spuse, cel mai bine vândut SUV în 2018 a fost Ford Kuga, urmat de Kia Sportage și VW Tiguan, toate fiind capabile, în diverse măsuri, să încheie cu bine aventurile off-road. 

Cel mai experimentat sfat pe care îl putem oferi pentru achiziția unui SUV este să analizați temeinic în ce scop veți utiliza autovehiculul, apoi să cumpărați unul care corespunde acelor scopuri. În caz contrar, căutați sfaturi profesioniste privind potențiale modificări.

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web