michelin aircraft

Anvelope pentru Avion

Motion For Life, Michelin - Winter 30s - RO

CÂȚIVA INCI AJUTĂ LUMEA SĂ ZBOARE

Acum, mai mult ca oricând, avem nenumărate opțiuni de a ne deplasa: cu mașina, cu bicicleta, cu scuterul, cu mijloacele de transport în comun, cu trenul, iar pe distanțe mai lungi, cu avionul.

De peste 100 de ani, Michelin răspunde provocărilor industriei aerospațiale, acumulând 50 de ani de experiență în producția de anvelope pentru avioane. A inventat tehnologie nouă, căutând să dezvolte produse și servicii care oferă soluții mai eficiente de mobilitate. Lucrăm alături de 90% din top 20 companii aeriene, Michelin fiind brandul de anvelope cu care aterizează aproximativ unul din trei avioane comerciale din lume.  

Michelin continuă să dedice resurse pentru a dezvolta anvelope de avion sigure și inovatoare, pentru o viață mai bună în mișcare.

Michelin este partener de încredere pentru echiparea a aproximativ unul din trei avioane comerciale din lume și oferă siguranță atunci când avioanele aterizează cu până la 420 km/h.

AFLĂ CE ALTE SOLUȚII OFERĂ MICHELIN PENTRU O VIAȚĂ MAI BUNĂ ÎN MIȘCARE

ELECTRIC VEHICLES

Odată cu dezvoltarea mobilității electrice, Michelin dezvoltă anvelope care măresc autonomia vehiculelor electrice. 

bib 50
Michelin oferă o gamă largă de produse și servicii

Rămâi informat! Abonează-te la newsletterul Michelin!

Primește în fiecare lună, în inbox-ul tău cele mai recente informații despre inovațiile și serviciile Grupului Michelin privind mobilitatea.

Asigură-te că beneficiezi de sfaturile, promoțiile, dar și de selecția de hoteluri și restaurante din lumea auto.

Dl. Dna. Altceva
This field is invalid
This field is invalid
This field is invalid
This field is invalid


Michelin Romania S.A. va prelucra datele dvs. cu caracter personal pentru (i) a va gestiona abonamentul la buletinul informativ sau la ofertele comerciale Michelin [produse noi, promoții, noutăți etc.] (ii) si a masura performanta campaniilor noastre si a analiza interactiunile dvs. cu comunicarile noastre. Datele dvs. pot fi partajate cu alte companii identificate din Grupul Michelin pentru a va cunoaste mai bine si a va personaliza experienta pe care o pot oferi companiile Michelin si pentru a va trimite oferte de marketing. Pe baza consimtamantului dvs., adresa dvs. de e-mail poate fi trimisa partenerilor nostri comerciali. Va puteti gestiona oricand preferintele de comunicare sau puteti sa va dezabonati folosind link-ul inclus in toate e-mail-urile noastre. Pentru a va exercita dreptul de acces, dreptul de stergere sau alte drepturi, ne puteti contacta la adresa de e-mail: dataprivacy_euc@michelin.com. Aflati mai multe despre modul in care Michelin va gestioneaza datele la Politica de confidențialitate.

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web