PERFORMANCE MADE TO LAST

Performanța care durează

Motion For Life, Michelin - Performance Made to Last 15s - RO

ESTE ESENȚIAL SĂ EXTINDEM DURATA DE VIAȚĂ A ANVELOPELOR

Producția anvelopelor consumă încă destul de multă energie și materie primă. 
Dacă anvelopele ar fi folosite până la limita legală de uzură*, s-ar putea produce în Europa cu 128 de milioane de anvelope mai puțin.
Asta ar însemna o economie de 6,9 miliarde euro și 6,6 milioane tone de CO2 care nu se întorc în atmosferă.  

La Michelin, misiunea noastră a fost dintotdeauna să producem anvelope care își păstrează performanța și rămân sigure indiferent de distanța parcursă. Un principiu pe care îl aplicăm pentru toate tipurile de anvelope: pentru mașini, biciclete, motociclete, camioane, avioane, etc. 

MICHELIN SUSȚINE CA TESTAREA ANVELOPELOR RULATE SĂ DEVINĂ O NORMĂ
Michelin și-a luat angajamentul de a lupta pentru ca testele de performanță pe anvelopele rulate să devină obligatorii. Folosim anvelope rulate pentru viața noastră în mișcare așa că depunem eforturi pentru a produce anvelope care își păstreză performanța pe toată durata de viață.  DĂ CLICK AICI SĂ AFLI MAI MULTE

AFLĂ CE SOLUȚII oferă MICHELIN PENTRU O viață mai bună în mișcare

AIRCRAFT

Michelin este partener de încredere pentru echiparea a aproximativ unul din trei avioane comerciale din lume și oferă siguranță atunci când avioanele aterizează cu până la 420 km/h.

ELECTRIC VEHICLES

Odată cu dezvoltarea mobilității electrice, Michelin dezvoltă anvelope care măresc autonomia vehiculelor electrice. 

bib 50

Rămâi informat! Abonează-te la newsletterul Michelin!

Primește în fiecare lună, în inbox-ul tău cele mai recente informații despre inovațiile și serviciile Grupului Michelin privind mobilitatea.

Asigură-te că beneficiezi de sfaturile, promoțiile, dar și de selecția de hoteluri și restaurante din lumea auto.

Dl. Dna. Altceva
This field is invalid
This field is invalid
This field is invalid
This field is invalid


Michelin Romania S.A. va prelucra datele dvs. cu caracter personal pentru (i) a va gestiona abonamentul la buletinul informativ sau la ofertele comerciale Michelin [produse noi, promoții, noutăți etc.] (ii) si a masura performanta campaniilor noastre si a analiza interactiunile dvs. cu comunicarile noastre. Datele dvs. pot fi partajate cu alte companii identificate din Grupul Michelin pentru a va cunoaste mai bine si a va personaliza experienta pe care o pot oferi companiile Michelin si pentru a va trimite oferte de marketing. Pe baza consimtamantului dvs., adresa dvs. de e-mail poate fi trimisa partenerilor nostri comerciali. Va puteti gestiona oricand preferintele de comunicare sau puteti sa va dezabonati folosind link-ul inclus in toate e-mail-urile noastre. Pentru a va exercita dreptul de acces, dreptul de stergere sau alte drepturi, ne puteti contacta la adresa de e-mail: dataprivacy_euc@michelin.com. Aflati mai multe despre modul in care Michelin va gestioneaza datele la Politica de confidențialitate.

Mențiuni Legale
* Limita Legală: 1,6 mm,  Luând în calcul uzura normală a anvelopelor dvs. și ținând cont de recomandările producătorului și ale constructorului auto . În cazul în care aveți îndoieli, consultați un specialist.
** Economie de până la 128 de milioane de anvelope* pe an în Europa și de până la 6,6 milioane de tone de CO2*, în funcție de calcule interne realizate împreună cu Ladoux (Center of Technology, Clermont-Ferrand, Franța): buletinul tehnic din 27/09/2016 privind „Materiale prime, consum de combustibil și emisii de CO2 legate de înlocuirea timpurie a anvelopelor”

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web