Performanța care durează

Motion For Life, Michelin - Performance Made to Last 15s - RO

ESTE ESENȚIAL SĂ EXTINDEM DURATA DE VIAȚĂ A ANVELOPELOR

Producția anvelopelor consumă încă destul de multă energie și materie primă. 
Dacă anvelopele ar fi folosite până la limita legală de uzură*, s-ar putea produce în Europa cu 128 de milioane de anvelope mai puțin.
Asta ar însemna o economie de 6,9 miliarde euro și 6,6 milioane tone de CO2 care nu se întorc în atmosferă.  

La Michelin, misiunea noastră a fost dintotdeauna să producem anvelope care își păstrează performanța și rămân sigure indiferent de distanța parcursă. Un principiu pe care îl aplicăm pentru toate tipurile de anvelope: pentru mașini, biciclete, motociclete, camioane, avioane, etc. 

MICHELIN SUSȚINE CA TESTAREA ANVELOPELOR RULATE SĂ DEVINĂ O NORMĂ
Michelin și-a luat angajamentul de a lupta pentru ca testele de performanță pe anvelopele rulate să devină obligatorii. Folosim anvelope rulate pentru viața noastră în mișcare așa că depunem eforturi pentru a produce anvelope care își păstreză performanța pe toată durata de viață.  DĂ CLICK AICI SĂ AFLI MAI MULTE

AFLĂ CE SOLUȚII oferă MICHELIN PENTRU O viață mai bună în mișcare

bib 50

Găsiți rapid anvelopa MICHELIN perfectă pentru dumneavoastră

Rămâi informat! Abonează-te la newsletterul Michelin!

Primește în fiecare lună, în inbox-ul tău cele mai recente informații despre inovațiile și serviciile Grupului Michelin privind mobilitatea.

Asigură-te că beneficiezi de sfaturile, promoțiile, dar și de selecția de hoteluri și restaurante din lumea auto.

Titulatură
  • Dl.
  • Dna.
  • Altceva


Michelin Romania S.A. va prelucra datele dvs. cu caracter personal pentru (i) a va gestiona abonamentul la buletinul informativ sau la ofertele comerciale Michelin [produse noi, promoții, noutăți etc.] (ii) si a masura performanta campaniilor noastre si a analiza interactiunile dvs. cu comunicarile noastre. Datele dvs. pot fi partajate cu alte companii identificate din Grupul Michelin pentru a va cunoaste mai bine si a va personaliza experienta pe care o pot oferi companiile Michelin si pentru a va trimite oferte de marketing. Pe baza consimtamantului dvs., adresa dvs. de e-mail poate fi trimisa partenerilor nostri comerciali. Va puteti gestiona oricand preferintele de comunicare sau puteti sa va dezabonati folosind link-ul inclus in toate e-mail-urile noastre. Pentru a va exercita dreptul de acces, dreptul de stergere sau alte drepturi, ne puteti contacta la adresa de e-mail: dataprivacy_euc@michelin.com. Aflati mai multe despre modul in care Michelin va gestioneaza datele la Politica de confidențialitate.

Cererea dumneavoastră a fost procesată.

Mențiuni Legale
* Limita Legală: 1,6 mm,  Luând în calcul uzura normală a anvelopelor dvs. și ținând cont de recomandările producătorului și ale constructorului auto . În cazul în care aveți îndoieli, consultați un specialist.
** Economie de până la 128 de milioane de anvelope* pe an în Europa și de până la 6,6 milioane de tone de CO2*, în funcție de calcule interne realizate împreună cu Ladoux (Center of Technology, Clermont-Ferrand, Franța): buletinul tehnic din 27/09/2016 privind „Materiale prime, consum de combustibil și emisii de CO2 legate de înlocuirea timpurie a anvelopelor”