Electric vehicle

VEHICULE ELECTRICE

Motion for Life, Michelin - Electric Vehicles 15s - RO

Una dintre provocările pe care le avem astăzi este de a crește autonomia bateriei pentru mașinile electrice. 

Un fapt puțin cunoscut este că anvelopele reprezintă 30% din energia consumată de un vehicul. Este un aspect generat de rezistența la rulare a anvelopelor care asigură o aderență sigură și lină între vehicul și drum. 

Îmbunătățirea echilibrului dintre rezistența la rulare și consumul de energie a fost în permanență o provocare pentru întreaga industrie, mai ales pentru vehiculele electrice cărora încercăm să le mărim autonomia bateriei. 

La Michelin, micșorarea rezistenței la rulare pentru anvelope a fost obiectivul inovațiilor noastre în ultimii ani. Din 1992, am lansat cinci generații de anvelope pentru mașini și trei generații de anvelope pentru camioane care au eficiență energetică superioară. 

 

Michelin dezvoltă anvelope special pentru mașini electrice, motociclete de teren, biciclete și scutere, care contribuie la scăderea consumului bateriei și permit deplasarea pe distanțe mai lungi.

VEZI CE ALTE SOLUȚII OFERĂ MICHELIN PENTRU O viață mai bună în mișcare

AIRCRAFT

Michelin este partener de încredere pentru echiparea a aproximativ unul din trei avioane comerciale din lume și oferă siguranță atunci când avioanele aterizează cu până la 420 km/h.

bib 50

Rămâi informat! Abonează-te la newsletterul Michelin!

Primește în fiecare lună, în inbox-ul tău cele mai recente informații despre inovațiile și serviciile Grupului Michelin privind mobilitatea.

Asigură-te că beneficiezi de sfaturile, promoțiile, dar și de selecția de hoteluri și restaurante din lumea auto.

Dl. Dna. Altceva
This field is invalid
This field is invalid
This field is invalid
This field is invalid


Michelin Romania S.A. va prelucra datele dvs. cu caracter personal pentru (i) a va gestiona abonamentul la buletinul informativ sau la ofertele comerciale Michelin [produse noi, promoții, noutăți etc.] (ii) si a masura performanta campaniilor noastre si a analiza interactiunile dvs. cu comunicarile noastre. Datele dvs. pot fi partajate cu alte companii identificate din Grupul Michelin pentru a va cunoaste mai bine si a va personaliza experienta pe care o pot oferi companiile Michelin si pentru a va trimite oferte de marketing. Pe baza consimtamantului dvs., adresa dvs. de e-mail poate fi trimisa partenerilor nostri comerciali. Va puteti gestiona oricand preferintele de comunicare sau puteti sa va dezabonati folosind link-ul inclus in toate e-mail-urile noastre. Pentru a va exercita dreptul de acces, dreptul de stergere sau alte drepturi, ne puteti contacta la adresa de e-mail: dataprivacy_euc@michelin.com. Aflati mai multe despre modul in care Michelin va gestioneaza datele la Politica de confidențialitate.

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web