25716045 m

Ce anvelope de iarnă sunt cele mai bune atunci când vine vorba de siguranță?

Sfaturi și recomandări anvelope pentru autoturisme, SUV-uri și utilitare
4w 323 tire michelin pilot alpin five en us features and benefits 2 signature 16 slash 9 1 1

Tot ce trebuie să știți despre cum să conduceți iarna.

Condusul în condiții de iarnă este foarte diferit de condusul în restul anului: temperaturile scad și riscați să întâlniți ploaie, zăpadă sau polei în orice moment.

În funcție de obiceiurile dumneavoastră de șofat, puteți avea nevoie de echipamente speciale, cum ar fi anvelope de iarnă certificate, pentru a fi în siguranță pe drum - mai ales în cazul în care locuiți sau călătoriți în zone montane și doriți să fiți sigur că vremea nu vă va prinde cu garda jos.

Doriți să vă dotați mașina cu anvelope de iarnă certificate, dar nu știți care este presiunea pneurilor corectă? Sau când să treceți la anvelopele de iarnă? Sau câte anvelope de iarnă să montați pe vehicul? Citiți în continuare pentru principalele sfaturi privind condusul în siguranță în condiții de iarnă și alte informații utile precum reglementările privind anvelopele de iarnă din România și din Europa.

Alte articole care v-ar putea interesa

Scopul acestui articol este de a oferi îndrumări privind selecția anvelopelor și de a oferi cititorilor informații relevante și precise bazate pe știință, tehnologie, rezultatele testelor și experiența Michelin. Dacă vom conștientiza că informațiile sunt incorecte sau inexacte în articol, vom încerca să le corectăm. Cu toate acestea, Michelin își declină orice responsabilitate sau responsabilitate în ceea ce privește informațiile conținute în articole, care, fără excepție, sunt de natură generală, nu sunt neapărat complete, exacte sau actualizate și nu pot fi considerate sfaturi legale sau profesionale.

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web