background reglementation

Iarna mea

Cum sunt iernile dumneavoastră? Este posibil să nu știți, dar temperaturile mai scăzute de 7°C sunt suficiente pentru a fi considerate „condiții de iarnă“. Pe drumurile ude, acoperite de zăpadă sau polei, reflexele bune nu sunt suficiente. Anvelopele sunt singurul punct de contact între vehicul și carosabil. Astfel, acestea sunt esențiale pentru siguranța dumneavoastră. În momente critice ca acestea, puteți conta pe Michelin.

Bibendum Hiver

Alegerea anvelopelor de iarnă potrivite este importantă, dar la fel este și să știți cum să le folosiți.

Acest articol reunește toate sfaturile noastre pentru a vă ajuta să alegeți și să folosiți anvelopele de iarnă potrivite.

Alte articole care v-ar putea interesa

Găsiți rapid anvelopa MICHELIN perfectă pentru dumneavoastră

Scopul acestui articol este de a oferi îndrumări privind selecția anvelopelor și de a oferi cititorilor informații relevante și precise bazate pe știință, tehnologie, rezultatele testelor și experiența Michelin. Dacă vom conștientiza că informațiile sunt incorecte sau inexacte în articol, vom încerca să le corectăm. Cu toate acestea, Michelin își declină orice responsabilitate sau responsabilitate în ceea ce privește informațiile conținute în articole, care, fără excepție, sunt de natură generală, nu sunt neapărat complete, exacte sau actualizate și nu pot fi considerate sfaturi legale sau profesionale.