ANVELOPEANVELOPE TOATE ANVELOPELETOATE ANVELOPELE DealeriDealeri

GHID DE CUMPARARE

Anvelope pentru orice tip de vreme

michelin 18 Nov 2015

Imagineaza-ti o anvelopa de "vara" care poate fi pastrata pe masina si peste iarna. Este aici!

Pregateste-te pentru orice vreme, cu un singur set de anvelope pentru tot anul! Anvelopa MICHELIN CrossClimate constituie rezultatul fuziunii dintre doua tehnologii distincte: cea a anvelopelor de vara si cea a anvelopelor de iarna. Are un amestec inteligent de compusi, o combinatie intre un profil unic in "V" si lamele de inalta performanta, caneluri performante. Asa cum ii sugereaza si numele este o anvelopa de vara cu certificare de iarna (certificata 3PMSF pentru performanta pe suprafete acoperite de zapada).

Anvelopa pentru orice tip de vreme MICHELIN CrossClimate ofera avantajele unei anvelope de vara in ceea ce priveste franarea pe suprafete uscate, longevitatea si economia de carburant, si avantajele principale ale unui pneu de iarna pentru soferii care conduc pe drumuri partial acoperite de zapada sau gheata.

O noua categorie de anvelope
Anvelopele pentru orice tip de vremet o noua categorie care se caracterizeaza printr-o aderenta crescuta pe carosabilul umed, longevitate si economia de carburant. Asta inseamna ca aceste anvelope sunt comparabile cu cele de iarna in privinta aderentei si franarii.

Poti sa treci la anvelope pentru orice vreme in orice moment al anului
Principalele motive pentru aceaasta schimbare sunt:

  • Vrei sa folosesti acelasi set de anvelope tot anul
  • Conduci in zone in care temperaturile de iarna rar scad sub -5 C ( daca se intampla des, iti recomandam anvelopele de iarna)
  • Nu poti sa depozitezi un set de anvelope iarna/vara cat masina ta este echipata cu celalalt set


Anvelopele all-season vs. Anvelopele pentru orice tip de vreme
Anvelopele all-season sunt acceptabile in conditii de iarna. Totusi , anvelopele all-season nu sunt acelasi lucru cu anvelopele pentru orice tip de vreme. Cum se comporta anvelopa pentru orice tip de vreme MICHELIN CrossClimate versus o anvelopa all-season?

Articolele dvs. vizualizate recent

Nu exista articole vizualizate recent

  • Autoturisme
  • 4X4/SUV
  • AUTO-RULOTE / UTILITARE
Loader