pn007412

Anvelope de iarnă: permiteți MICHELIN România să vă ajute să găsiți anvelope de iarnă pentru SUV

Sfaturi și recomandări anvelope pentru autoturisme, SUV-uri și utilitare

De ce ar trebui să vă dotați vehiculul 4x4 cu anvelope de iarnă?

În timpul iernii, drumurile sunt supuse condițiilor meteorologice în continuă schimbare șiputeți întâlni ploaie, zăpadă sau gheață în orice moment. Pentru a conduce în condiții de siguranță, vehiculele trebuie să fie echipate cu anvelope care sunt potrivite pentru suprafețe reci, alunecoase - și acest lucru este valabil și pentru SUV-uri și vehiculele 4x4. În ciuda faptului că au tracțiune integrală, vehiculele ca acestea sunt grele, astfel încât au o distanță mai mare de frânare pe carosabil umed, zăpadă și gheață în cazul în care nu sunt echipate cu anvelope de iarnă. Utilizarea anvelopelor de iarnă pentru vehicule tip SUV sau 4x4 oferă o aderență îmbunătățită, îmbunătățește aderența la drum și reduce distanța de frânare comparativ cu anvelopele de vară.

Anvelopele de iarnă pentru 4x4 sunt concepute pentru a vă oferi o aderență mai bună, astfel încât să păstrați controlul vehiculului atunci când drumul este alunecos. Rețineți că ar trebui să echipați anvelope de iarnă atât pe roțile din față, cât și pe cele din spate, chiar dacă cele mai multe SUV-uri au tracțiune integrală.

Puteți circula fără anvelope de iarnă dacă conduceți un vehicul 4x4 sau un SUV?

Indiferent dacă conduceți un SUV cu tracțiune pe față, pe spate sau integrală este recomandat să vă dotați vehiculul cu anvelope de iarnă. Deși faptul că aveți tracțiune integrală vă oferă o agilitate mai bună pe drumuri acoperite cu zăpadă, nu puteți compara acest lucur cu performanțele obținute dacă sunteți echipa cu anvelope de iarnă 3PMSF sau anvelope all-season 3PMSF pe timp de iarnă, în special pe drumurile acoperite cu polei.

Dacă aveți montate anvelope de vară, probabil nu veți avea prea multe dificultăți în timpul deplasării în rampă. Dar în timp ce coborâți nu veți beneficia de nici unul dintre avantajele tracțiunii integrale, ceea ce poate fi periculos, deoarece vehiculele 4x4 sunt mai grele.

Cât costă anvelopele de iarnă pentru un 4x4 sau SUV?

Achiziționarea anvelopelor de iarnă pentru 4x4 sau SUV este o investiție valoroasă în siguranța dumneavoastră și a autovehiculului. Comparând, puteți găsi cele mai bune anvelope de iarnă potrivite bugetului și obiceiurilor dumneavoastră de condus. La urma urmei, șofatul pe drumuri de munte, drumuri neasfaltate și artere urbane majore necesită anvelope adecvate.

În regiunile care nu au parte de prea multă zăpadă, anvelopele pentru 4 anotimpuri vă oferă cea mai bună aderență pe drumuri ude sau alunecoase. Anvelopa Latitude Tour HP, care este oferită în 25 de dimensiuni diferite, oferă performanțe excelente la un preț competitiv. Conducerea pe drumuri de munte cu zăpadă necesită anvelope de iarnă pentru SUV-ul sau  4x4-ul dumneavoastră. Anvelopa Alpin 6 cu tehnologie Michelin Evergrip vă oferă cu adevărat valoare la nivelul investiției. Această anvelopă are rezultate excelente în ceea ce privește frânarea și accelerarea pe suprafețe acoperite cu zăpadă, mai ales pe pante.

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web