ANVELOPEANVELOPE TOATE ANVELOPELETOATE ANVELOPELE DealeriDealeri

GHID DE CUMPARARE

Ce anvelope sunt potrivite pentru mine iarna aceasta?

Michelin 22 Oct 2012

Ce anvelope sunt potrivite pentru mine iarna aceasta?

Cum iarna se apropie, este momentul sa va asigurati ca masina dvs. poate face fata zapezii si temperaturilor scazute. Pentru siguranta familiei dvs., anvelopele de iarna ar trebui sa se numere printre prioritatile dvs. Dar stiti care este diferenta dintre o anvelopa cu simbolul celor „3 varfuri muntoase/fulg de nea” si anvelopa cu marcajul „M+S?” Pentru a afla, cititi informatiile de mai jos.

Deoarece anvelopele reprezinta singurul punct de contact al masinii dvs. cu drumul umed sau acoperit cu zapada sau gheata, asigurati-va ca alegeti anvelopele potrivite. Doar anvelopele cu simbolul celor trei varfuri muntoase/fulg de nea (un fulg de nea in interiorul unui munte) au fost testate pentru utilizare in conditii dificile de iarna.

Pentru a face fata conditiilor dificile din timpul iernii, ar trebui sa alegeti anvelope din gama Michelin Alpin. Anvelopele de iarna pot injumatati distanta de franare pe zapada si se pot adapta mai bine la temperaturile scazute.

Ce reprezinta anvelopele „M + S”?

Anvelopele „M+S” sau anvelopele Mud and Snow au fost concepute special pentru a imbunatati performantele masinii pe carosabilul acoperit cu noroi sau zapada proaspata sau topita. „M+S” se refera la profilul benzii de rulare care, de regula, este prevazut cu canale masive si/sau blocuri de profil aflate la o distanta mai mare unul fata de celalalt comparativ cu blocurile anvelopelor standard. Anumite anvelope „M+S” sunt anvelope de tip all-season, care pot fi utilizate pe toata durata anului, desi performantele acestora nu sunt la fel de crescute ca cele ale anvelopelor de vara in timpul verii sau ale anvelopelor de iarna in timpul iernii. Nu toate anvelopele „M+S” au fost testate ca anvelope de iarna. Pe de alta parte, toate anvelopele de iarna poarta marcajul „M+S”

Sfaturi pentru iarna

Pregatiti-va masina pentru iarna. Alegeti anvelopele potrivite si verificati presiunea, deoarece aceasta scade odata cu scaderea temperaturii de afara. Constructorii de anvelope recomanda montarea a 4 anvelope de iarna, pentru un control maxim asupra masinii in timpul iernii. Indicele de viteza este adesea mai scazut la anvelopele de iarna, asa ca respectati recomandarile constructorului. Alegand anvelopele potrivite in iarna aceasta, veti putea creste aderenta si performantele totale ale masinii, iar siguranta dvs. va creste atunci cand va aflati la volan.

ANVELOPE MICHELIN AUTOMOBILE

Vi le recomandam dupa detaliile automobilului sau dimensiunea anvelopei si nevoile dvs. de conducere.

Articolele dvs. vizualizate recent

Nu exista articole vizualizate recent

  • Autoturisme
  • 4X4/SUV
  • AUTO-RULOTE / UTILITARE
Loader