road hp

Manevrarea este diferită - De ce vibrează mașina mea?

Simptom: deformări superficiale

car edito 6 5 tip indention 140319 help and advice

car edito 6 5 tip indention 140319 help and advice

Diagnostic: Aceasta nu este o problemă. Este flancul normal radial.
  • Deformările superficiale sunt destul de obișnuite pe anvelopele cu structură radială (majoritatea anvelopelor) și nu vor afecta performanța.

  • Anvelopele dumneavoastră prezintă unul sau mai multe straturi de corzi textile în structura flancului care merg paralel una față de cealaltă. (Fire de oțel sunt folosite în cadrul benzii de rulare.) Acolo unde corzile se suprapun, există deseori o mică proeminență.

Simptom: umflătură sau bulă

car edito 6 5 tip budgebubble 140908 help and advice

car edito 6 5 tip budgebubble 140908 help and advice

Diagnostic: Deteriorare a anvelopei care necesită reparare

 

  • Majoritatea penelor sau tăieturilor până la 6 mm limitate la banda de rulare pot fi reparate de o persoană calificată în anvelope folosind proceduri aprobate în industrie.
  • O reparare direct pe roată nu este sigură și este periculoasă deoarece după o pană trebuie cercetat interiorul unei anvelope.
Soluție:

 

  • Repararea corespunzătoare a unei anvelope cu structură radială (majoritatea anvelopelor) include punerea unei petic de cauciuc pe căptușeala interioară a unei anvelope și o umplutură de cauciuc pentru umplerea găurii.
  • Nu încercați să reparați anvelope cu pene mai mari de 6mm ale benzii de rulare sau cu flancul deteriorat. De asemenea, nu reparați anvelope care sunt uzate mai mult de 1.6 mm adâncime a benzii de rulare.
  • Înlocuiți anvelopa deteriorată cu o anvelopă de rezervă - dar mai întâi aveți grijă să verificați flancul anvelopei de rezervă pentru a avea presiunea corespunzătoare, viteza și limitările privind distanța parcursă. Duceți mașina la o persoană calificată privind anvelopele pentru o inspecție.

Aveți nevoie de ajutor suplimentar?