Auto Fundal replace tyres max Sugestii și sfaturi

Care este limita legală de utilizare a anvelopelor de SUV?

Adâncimea profilului unei anvelope noi este, practic, aceeași cu cea a unei mașini noi - de obicei, între 7 și 9 mm, în funcție de modelul anvelopei - în timp ce limita legală în România pentru dimensiunea profilului este de 1,6 mm.

Auto Edito 4x4 tread in page max Sugestii și sfaturi

ck0mifbji0hba0prpg90dywwr 4x4 tread in page max

Pentru performanță făcută să dureze, Michelin recomandă utilizarea anvelopelor sale până la limita legală de 1,6 mm a profilului.

Unii fabricanți recomandă înlocuirea anvelopelor atunci când profilul se reduce la 3 mm, dar noi suntem încrezători în capacitatea anvelopelor Michelin de a rula în siguranță până la 1,6 mm - oferind clienților noștri raport optim preț - performanță și reducerea deșeurilor premature, aspecte care contribuie, în fond, la reducerea impactului asupra mediului înconjurător.

Datorită componentelor de calitate incluse în produsele Michelin - expertiza asupra materialelor ne permite să dezvoltăm și să combinăm mai mult de 200 de elemente ce alcătuiesc anvelopele noastre - fiecare anvelopă Michelin a fost proiectată special să își păstreze siguranța și la 1,6 mm. Ne testăm anvelopele mai mult de un miliard de kilometri anual - adică 40 de călătorii în jurul planetei!

În cazul anvelopelor off-road, veți observa că performanța se reduce semnificativ atunci când profilul scade sub 4 mm, de aceea utilizatorii obișnuiți care parcurg terenuri dificile pot avea în vedere stabilirea unei limite puțin mai mari a adâncimii profilului decât cea normală, de 1,6 mm.

Pe lângă profil, anvelopa dumneavoastră trebuie să aibă o bandă continuă în jurul părții centrale a anvelopei măsurând ¾ din lățimea profilului.

Folosiți un browser web care nu este acceptat
Folosiți un browser care nu este acceptat de acest site, ceea ce înseamnă că este posibil ca unele funcții să nu se comporte corespunzător. Astfel, este posibil să apară comportamente ciudate când navigați. Utilizați sau actualizați/instalați unul din următoarele browsere pentru beneficia pe deplin de acest site web
IE
firefox 66+
chrome 72+
edge 17+
safari 12+
opera 58+